Workshops

Du kan vælge to workshops: En i runde 1, kl. 10.45 – 12.00 og en i runde 2, kl. 13.00-14.15. Det er de samme fem workshops, der udbydes i begge runder:

1. Hængt ud på nettet – og hvad nu?

Digital chikane kan udvikle sig ubehageligt i dit møde med kunder og borgere, men meget kan forebygges. Vi ser på, hvad der kendetegner digital chikane på offentlige og private kontorarbejdspladser og i finans- og forsikringsbranchen. Og hvad I kan gøre for at forebygge og håndtere det - i fællesskab.

Ved Abelone Glahn, forfatter og kommunikationsrådgiver

2. Sæt gang i bevægelsen!

Med afsæt i teori og praksis vil vi se på, hvorfor bevægelse er sundt, hvordan vi kommer i gang og holder indsatsen ved lige.  Få viden og veje frem med afsæt i hjemmesiden Krop og kontor - og del erfaringer med de andre workshopdeltagere.

Ved projektleder og ergoterapeut, Jytte Tolstrup Jensen, BFA

3. Pause og restitution – en vej til sunde arbejdsrytmer?

Restitution handler om variation, mulighed for fagligt samspil og fysiske eller mentale pusterum. I workshoppen arbejder vi med, hvordan I kan være med til at skabe en arbejdsplads, som er sund, produktiv og leverer god kvalitet. 

Ved Eva Thoft eller Inger-Marie Wiegman, TeamArbejdsliv

4. Arbejdsfællesskabet som vejen til fælles faglighed, kollegial støtte og stærk opgaveløsning.

Hvordan skaber I et godt arbejdsfællesskab? Og hvad gør I, når fællesskabet er truet? Få viden, værktøjer og dialoger fra BFA’s materiale ’Stærkere sammen’ 

Ved udviklingskonsulent og projektleder, Mads Kristoffer Lund, BFA

5. Digitalisering og godt arbejdsmiljø: Hvordan griber I gevinsterne?

Digitalisering er et vilkår på arbejdspladser i både finans og forsikring og på private og offentlige arbejdspladser. Kom og hør, hvad der arbejdes på i Future Work Lab for at skabe det bedste arbejdsmiljø på digitaliserede arbejdspladser.

Ved projektleder Signe Bjørk Lyck, Future Work Lab

 

Se det øvrige program her.

Gå til forsiden her.


Senest revideret den 7. september 2020