Tilmelding

Hvor og hvornår?
Konferencen foregår på Hotel Nyborg Strand 20. oktober 2020 kl. 9-16.

Hvem?
Målgruppen
 er ledere, arbejdsmiljø- eller tillidsrepræsentanter samt medarbejdere på en kontorarbejdsplads og arbejdsmiljø- og HR- konsulenter med fokus på at fremme godt arbejdsmiljø på kontorarbejdspladser. Vi opfordrer til, at flere fra samme arbejdsplads deltagere. Konferencen er rettet mod alle typer af arbejdspladser og afholdes i et samarbejde mellem BFA Handel, Finans og Kontor og BFA Velfærd og Offentlig administration.


Tilmeld dig til konferencen her.


Bemærk: 
Efter sidste frist for tilmelding, den 10. august 2020, er din tilmelding bindende.
Du er velkommen til at sende en anden, hvis du bliver forhindret.
Det er gratis at deltage i konferencen, men møder du ikke op, faktureres du 500 kr. Derfor beder vi om dine betalingsoplysninger i tilmeldingen.
Sender du en anden, skal du give os besked om dette, ved at sende en mail til tth@bfa.dk eller ringe på nr. 2784 7803 inden de nævnte datoer for sidste frist.

Covid-19 BFA Velfærd og Offentlig administration forholder sig ret til evt. at aflyse konferencen på baggrund af udviklingen af Covid-19. Beslutningen om evt. aflysning vil ske på baggrund af situationen, som den foreligger medio august, og besked vil tilgå de tilmeldte til konferencen medio august.

Henvendelse Spørgsmål vedr. det faglige indhold på konferencen rettes til udviklingskonsulent Mads Kristoffer Lund
tlf. 2090 6829
e-mail mlu@bfa.dk

Spørgsmål tilmelding rettes til projektsekretær Terese Thomsen.

tlf. 2784 7803
e-mail tth@bfa.dk

Læs mere om konferencen her


Senest revideret den 30. juni 2020